Hoe werkt het?

Het ALS-Runners arrangement bestaat uit twee onderdelen; het voorbereidingstraject en de reis. Het voorbereidingstraject wordt je kosteloos aangeboden door ALS Nederland i.s.m. WE-link. De reis boek je zelf via onze reispartner TUI Sports. Je kunt rechtstreeks met TUI Sports jouw aanvullende wensen afstemmen, zoals bijvoorbeeld een reis- en annuleringsverzekering met sportblessuredekking, verlenging van jouw reis, of het omzetten naar een eenpersoonskamer.

Als eerste meld je je aan via de button 'Schrijf je in' of via de menu-keuze 'Aanmelden'. Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en hebt dan ook gelijk een actiepagina om gelden te werven. We vragen je om minimaal €3.000 te werven als deelnemer aan het ALS Runners - New York 2022-team (zie ook voorwaarden).

Tevens ontvang je van ons een intake-formulier, zodat onze trainers een goede inschatting kunnen maken van jouw loopervaring en persoonlijke doel, ter voorbereiding op het begeleidingsprogramma.

Vervolgens boek je jouw reis zelf direct bij TUI Sports via het speciale ALS Runners inschrijfformulier

Voorwaarden

  • Je dient je eerst aan te melden bij de ALS Runners en vervolgens het arrangement te boeken via het speciale online ALS Runners formulier van TUI Sports.
  • Het is mogelijk om je eerst alleen aan te melden en op een later moment het arrangement bij TUI te boeken. Nadat je het arrangement hebt geboekt, gelden de betalings- en annuleringsvoorwaarden die van toepassing zijn op het ALS Runners arrangement van TUI Sports. 
  • Nadat je je hebt aangemeld én het arrangement hebt geboekt, is jouw inschrijving definitief. 
  • We vragen je minimaal € 3.000 te werven voor ALS Nederland. Dit bedrag dient voor 1 oktober 2022 behaald te zijn (via jouw sponsorpagina).
  • Op 1 oktober 2022 dient het minimale bedrag van €3.000 op je persoonlijke online wervingspagina te staan. Indien dat niet het geval is, dien je het resterende bedrag zelf bij te storten. Je kunt nog gelden werven tot en met 30 november 2022. 
  • Je kunt bij jouw inschrijving zelf een klein bedrag doneren, zodat er gelijk een bedrag op de teller staat. Dit kan motiverend zijn bij het werven van sponsorgelden. Dit is echter niet verplicht!
  • Meedoen met een team? Dat kan! Je kunt dan als team sponsorgelden werven en acties opzetten. Let wel op dat nog steeds geldt dat je minimaal €3.000 per persoon (gemiddeld) moet werven!
  • Als tegenprestatie voor jouw inzet als fondsenwerver voor ALS Nederland ben je verzekerd van een startbewijs voor de Marathon van New York. Plus de vliegreis van en naar New York en vier hotelovernachtingen in New York, ALS Runners kledingpakket, zes gezamenlijke trainingen, gratis deelname aan twee loopevenementen in Nederland, persoonlijke schema’s en begeleiding door een ervaren trainer en fysiotherapeut bij de trainingen én in New York.